EDCamp Odense Undervisning der rykker

 

EdCamp i Odense

Lørdag den 29. april blev der afholdt EDCamp i Odense med titlen

“Undervisning der rykker”

Fremmødte fra hele Danmark var mødt op – klar til en dag med inspirerende samtaler, nye inputs og drøftelser om mange spændende temaer, der fylder i dagens uddannelseslandskab.

Læs en spændende beskrivelse fra Anne Mette, der fortæller om hendes indtryk og oplevelser som deltager på EDCamp Odense:

Følg linket: kortlink.dk/qgvh

 

 

Hvad er forventningerne til EDCamp Odense?

Thomas Dresig, Pæd. IT-konsulent i Kerteminde Kommune

“Jeg ser frem til at få et forrygende indspark til energien, og ud over dette glæder jeg mig til at drøfte, hvad der er god undervisning. Mit sigte er det digitale, men hvor det digitale ofte bliver sat i første række, håber jeg her, at det bliver til drøftelser og videndeling om it inddraget som et værktøj, der bidrager til undervisning der rykker!”

Henrik Møller, Lærer, Pæd. koordinator Haarby Efterskole

“Jeg glæder mig til at møde andre, der brænder for at udvikle spændende læringsmiljøer. Jeg er pt meget optaget af formativ vurdering og selvreguleret læring, og det ser jeg frem til at drøfte med andre…og selvfølgelig at opleve energien og inspirationen fra en EDCamp på egen krop :-)”

Anne Mette Lundstrøm, @anme68

Jeg glæder mig meget til at udvide mit netværk, og vil gerne drøfte alt muligt mellem undervisning og læring! Er selv meget optaget af, hvordan vi kan skabe en skole, hvor der er plads til sanser og refleksion, uden at der nødvendig er sat læringsmål op!
Pt er jeg også meget opsat på at blive klogere på forskellige former for formativ evaluering og feedback, så der er fokus på alle de spændende processer, og ikke kun resultatet i undervisningen.  Og så er der jo slf begrebet dannelse, som jeg meget gerne vil blive endnu klogere på!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *