Tak til

…Edcamp er et initiativ af frivillige kræfter, derfor sætter vi eksta stor pris på, når nogen vælger at værdsætte vores indsats igennem støtte og donationer.

Er du interesseret i at blive sponsor, så kontakt os endelig med det samme!

En særlig tak til:

 

Microsoft

For sponsorstøtte ved EdCamp i København 4. juni 2016

microsoftMicrosoft udfordrer vanetænkningen i skolen og stiller spørgsmålstegn ved om vi uddanner nutidens elever til fremtiden.

Ved brug af de nyeste værktøjer som touch, pen og apps, flytter de grænser for det mulige og baner vej for effektiv tilegnelse af ny viden i skole- og uddannelsessystemet.

De stiller skarpt på det 21. århundredes kompetencer – specielt med fokus på innovation, kollaboration og kreativ brug af it.

 

Clio Online

For sponsorstøtte ved EdCamp i København 4. juni 2016

ClioClio Online laver innovative lærinsgportaler med fokus på multimodalitet og producerende elever. Det er Danmarks største digitale undervisningsforlag med en ambition om at revolutionere undervisningen i grundskolen ved at skabe nytænkende og kreative produkter, der inspirerer til ny viden.

 

Autens

For sponsorstøtte ved EdCamp i København 4. juni 2016

autensAutens arbejder med skoler, uddannelsesinstitutioner, kommuner, organisationer, arkitekter m.fl. for at redefinere læringsmodeller, skoletænkning, skoledesign og fysiske læringsmiljøer.

De arbejder med visionsprocesser, innovationsprojekter, organisationsudvikling og forandringsprocesser samt design af skoler, daginstitutioner og uddannelsessteder såvel som indretning af læringsmiljøer. De kalder det strategisk skoleudvikling.

Deres mål er at inspirere, designe og samskabe strategiske, organisatoriske og fysiske rammebetingelser for meningsfulde læringsrejser og værdifulde liv for børn, unge og voksne i læring.

Edunaut

For sponsorstøtte ved EdCamp i København 4. juni 2016

EDUnaut designer og faciliterer inddragende udviklingsprocesser for lærere, pædagoger og ledere, som vil skabe stærke visioner, ny viden og forandring af pædagogisk praksis.

EDUnaut drives af Trine Juul Røttig, der er cand.mag. i voksenpædagogik og organisationspsykologi samt tidligere lærer.

 

Kildebrønde Frugt

For sponsorstøtte ved EdCamp i København 4. juni 2016

kildebronde-logo

På Kildebrønde Frugtplantage er det målet er at fremavle de mest velsmagende frugter, man overhovedet kan.

De dyrker frugter og bær på den mest mulige skånsomme måde, for eksempel tager de hensyn til nyttefauna og sidst, men ikke mindst, med et minimum brug af sprøjtemidler. Og så har de 25 års erfaring.

alt efter sæson kan du nyde jordbær, nye kartofler, ærter, kirsebær, hindbær, blommer, æbler, pærer, græskar, æblemost, honning og årstidens grønt.

De har også egen juletræsplantage, så i november og december kan du få flotte juletræer og pyntegran.
I den hyggelige julepyntede stald er der hver weekend julestue med spændende julepynt, nisser i alle størrelser, lysdekorationer m.m.

Alinea

For sponsorstøtte ved EdCamp i København 4. juni 2016

alineaAlinea udvikler og udgiver årligt et bredt udvalg af læremidler – baseret på kvalitet, faglighed og gennemtænkt didaktik med udgangspunkt i grundskolens behov.

Siden 1996 har de leveret trykte og digitale læremidler, der støtter læreren i at skabe god læring.


Clio Online

For sponsorstøtte ved EdCamp i Aarhus 27. februar 2016

Center for læring

For sponsorstøtte ved EdCamp i Aarhus 27. februar 2016

Århus Lærerforening

For sponsorstøtte ved EdCamp i Aarhus 27. februar 2016

LYNfabrikken

For husly til EdCamp i Aarhus 27. februar 2016


 

N.J. Fjordsgades skole

For husly til vores anden Edcamp


 

Gl. Hellerup Gymnasium

For husly og drikkelse til vores første Edcamp

Autens

For støtte til bespisning ved vores første Edcamp