Om EdCamp

 

 

Hvad er Edcamp?

EdCamp kan siges at være en “ikke-konference”, en alternativ og åben konferenceform hvor indholdet skabes af deltagerne.

Omdrejningspunktet til en EdCamp er ikke faste programpunkter med kendte talere, men en fælles udforskning af de emner, deltagerne brænder for og selv bringer i spil. Sammen identificerer vi en række overordnede temaer i relation til uddannelse og læring, og så fordeler vi os i interessefællesskaber. Samtlige tilstedeværende er med til at beslutte hvilke områder der udforskes, for man stemmer alene med fødderne hvilket betyder, at du kun er forpligtet til at være der, hvor det giver mening for netop dig. Slut dig til det, der tænder en gnist af begejstring og en lyst til at flytte dig selv og os andre.

Rent praktisk fungerer en EdCamp ved at man møder op, holder en fælles åbning af arrangementet og herefter starter programlægningen hvor deltagerne i fællesskab får skabt et skema for dagens emner. Hvert emne har et sted og et tidspunkt, hvor man blot tropper op hvis man ønsker at deltage. Der er sat 30 minutter af til hvert emne.

EdCamp Danmark er et åbent arrangement, og alle med interesse i skole og læring er særdeles velkomne.

Hvorfor Edcamp?

Målet med at lave en EdCamp, er at sætte fokus på den skaberglæde og kvalitet der allerede findes i lærerfaget i dag. Vi ønsker at facilitere rammer, i hvilke folk med en forkærlighed for skole og læring kan begynde at blomstre med fornyet kraft. Store ord, men vi tror at netop denne ramme giver mulighed for at gøre dette meget konkret.

Se program, tilmelding og flere praktiske detaljer her

 

EdCamp på video